Opdateret flyer om barsel

Opdateret flyer om barsel

Man skal holde tungen lige i munden, når man skal jonglere rundt i barselsbestemmelserne, og i Reddernes Landsklub har vi netop opdateret vores flyer om barsel, så den stemmer overens med protokollatet, som blev lavet i forbindelse med overenskomstforhandlingerne i foråret 2020, hvor det blev besluttet at udvide øremærket forældreorlov fra 13 uger til 16 uger.

Barselsflyeren kan du hente via https://redder.dk/flyers/ eller i vores App, hvor du også finder de andre flyers, vi har lavet. Alle flyers er lavet med støtte fra og for vores medlemmer til gavn for redderne i Danmark.

Hvis du sidder inde med en idé til en flyer, hvor vi med faktabaseret viden kan hjælpe til med forståelsen af et emne, hører vi rigtig gerne fra dig på vores mail sekretariat@redder.dk eller på telefon 6073 0001.


Flyer - Barsel (gammel)

Download