Kender du vores næste kollega?

Kender du vores næste kollega?

Falck og Responce søger fortsat ambulanceredderelever til opstart i 2019.

Fristen for ansøgning som ambulanceredderelev er d. 31. august 2018. Stillingsopslaget kan ses på falck.dk, så hvis du kender én, som kunne tænke sig at bliver redder i Falck, må du gerne dele dette opslag til ham/hende.

Kommer du igennem det store ansøgerfelt, bliver du indkaldt til en samtale. Her vil du blandt andet møde repræsentanter fra det faglige system. De sidder med til samtalerne for at medvirke til, at de nye kollegaer der udvælges passer til og supplerer de kompetente kollegaer, der allerede kører på landevejen.

Efter samtalerne forestår Falcksport afholdelsen af den fysiske test for de resterende ansøgere. Falcksport er en forening under Falcks Personaleforening. Du kan læse mere om testen her på redder.dk.

Fra 2019 bliver ambulancebehandleruddannelsen lagt sammen med ambulanceassistentuddannelsen. Elever, der starter i 2019 og frem, vil således gennemgå en direkte erhvervsuddannelse til ambulancebehandler. Erhvervsuddannelsen til ambulancebehandler er altså en ny uddannelse og har lige været i udbud erhvervsskolerne imellem. Derfor arbejdes der i øjeblikket på højtryk fra erhvervskolerne rybners.dk (erhvervskolen i Esbjerg) og esnord.dk (erhvervsskolen i Hillerød) på, at fremstille de nye lokale undervisningsplaner for uddannelsen.

Du kan finde mere information på www.falck.dk. Eller tag et kig forbi tur.dk, hvor du i nærmeste fremtid kan finde uddannelsesordningen for uddannelsen til redder.