OK20 og nyt fra 3F

OK20 og nyt fra 3F

Her i sommervarmen er der nyt fra 3F. Nyhedsbrev nummer 4/2018 med nyt om autorisation, behandleruddannelse, valg af TR og starten på en OK20-plan kan hentes herunder på redder.dk.

3F og RL begynder allerede nu at blive mere konkrete på planerne frem mod OK20. 3F og RL inviterer derfor til regionale mini-seminarer for tillidsrepræsentanterne. De vil blive afholdt hen over efteråret 2018 og ind i starten af 2019 og ligger ud over den normale årlige samling af tillidsrepræsentanter.

Som medlem af Redderens Landsklub har du altid haft mulighed for at udøve din indflydelse på landsklubbens virke, og vi håber, at du være med til at klæde din tillidsrepræsentant på med ideer og forslag, som vedkommende kan tage med til mini-seminarerne.

Efter mini-seminarerne og før sammenfatningen af overenskomstønskerne skal være færdig i sommeren 2019, vil Reddernes Landsklub foranledige, at alle tillidsrepræsentanter på landsplan samles og debatterer ønskerne til overenskomstforhandlingerne.

Vi ønsker at fortsætte vores øgede informationsniveau om de muligheder, du som medlem har for at få direkte og inddirekte indflydelse gennem din tillidsrepræsentant.

Som medlem kan du altid kontakte landsklubben på info@redder.dk, tlf. 6073 0001 eller via redder.dk, hvis du har spørgsmål eller forslag.


3F Nyhedsbrev 4/2018 - redderområdet

Download