På Falck besøg i Colombia – læs om turen her

På Falck besøg i Colombia – læs om turen her

I begyndelsen af april var bestyrelsen i Falck på besøg i Latinamerika. Vores formand for Reddernes Landsklub Stefan Fyhn var med på turen, hvilket der er kommet en længere beretning ud af. Her kan du læse om Falcks aktiviteter i Colombia samt de ting der blev oplevet undervejs.

Det er et spændende område hvor der tilbydes lægehjælp og præhospital dækning på abonnement.

Falck opererer i Colombia under navnet EMI Falck. I 2011 købte Falck sig ind i firmaet Grupo EMI, og siden 2017 har det været med et 100% ejerskab. For at bevare det stærke brand, som Grupo EMI har i Colombia, så er det besluttet at bevare ”EMI”, som en del af det samlede navn. Falck er ikke registreret som et EPS i Colombia og er derfor ikke en del af det offentlige tilbud.

I Colombia har vi på nuværende tidspunkt 4.231 kolleger, hvoraf 2.309 arbejder som frontpersonale i ambulancer eller udekørende lægeenheder. Her er der både chauffører, sygeplejersker og læger ansat. Herudover arbejder en stor del, som servicepersonale i call centre og som marketingspersonale.

Du kan læse beretningen herunder.

Colombia 2024 - bestyrelsesbesøg

Download