Fra den 1. juli er der flere uger med løn under barsel

Fra den 1. juli er der flere uger med løn under barsel

Har du styr på de nye barselsbestemmelser der træder i kraft 1.7.2023. Barsel er en kompleks ting at finde rundt i, derfor vil vi også gerne hjælpe dig og vejlede alle vores medlemmer. Vi har opdateret vores flyer omkring barsel, til en ny udgave. Derudover har vi nu også her på hjemmesiden, lavet et nyt afsnit omkring barsel. Her kommer vi med eksempler på hvordan det evt. kan fordeles. Både for jer der blevet forælder inden 1.7.23 og jer der bliver det i den kommende tid.

Desuden vil vi løbende opdatere med mere information. For at kunne tilgå materialet på siden, så skal du være medlem af Reddernes Landsklub. Det kan du blive her på siden, hvis ikke du allerede er medlem.

For børn født før den 1.7.2023 er der ikke nogle ændringer, ift. det der er kendt i dag. For børn født efter 1.7.2023 vil der nu blive tilført endnu flere uger med fuld løn frem for barselsdagpenge.

Det og meget mere kan du læse om i vores flyer. Den finder du herunder linket til vores side om barsel.

Flyer - Barsel

Download