Forhandlingsudvalgene samlet i mandags

Forhandlingsudvalgene samlet i mandags

I mandags var alle repræsentanter fra de 4 forhandlingsudvalg samlet i forbundshuset ved 3F i København. Her havde forhandlingssekretær i 3F Flemming Overgaard, indkaldt forhandlingsudvalgene for de 4 redderoverenskomster for privatansatte. Således var der både repræsentanter fra Falck Provins overenskomsten, storkøbenhavn, Responce og PreMed områderne.

Arbejdet med de kommende forhandlinger i 2023 er i fuld gang. Inden længe vil der blive oprettet en række arbejdsgrupper, som skal arbejde med de mange indkomne overenskomstønsker. Udover ved selve forhandlingerne, så spiller vi som Reddernes Landsklub en stor rolle i arbejdet frem mod OK23 forhandlingerne. Vi har indsamlet en masse ønsker der nu er fordelt i temaer. Disse temaer skal en række tillidsvalgte nu arbejde intenst med. Vi har haft et stort ønske om at der også skal være arbejdsmiljørepræsentanter med i arbejdet.

De kommende forhandlinger bliver ekstremt svære, grundet den uforudsigelige situation hele vores samfund er i. Derfor er der også behov for at vi står stærkt og samlet frem mod OK23. Vi vil i den kommende tid sætte fokus på forhandlingerne og arbejdet hermed. Samtidig vil vi give informationer om hvad der sker, hvis det hele ender i en konflikt denne gang.

Vær med til at støtte op om din og vores fælles Landsklub. Vi spiller en vigtig rolle i overenskomstforhandlingerne, hvorfor det er afgørende vi alle bakker op om Landsklubbens virke.