Redderen 1/2022 er udkommet

Redderen 1/2022 er udkommet

Fagbladet Redderen vil i den kommende uge blive bragt rundt til postkasserne rundt om i landet. Den opmærksomme læser vil se, at bladet er med flere sider, end det plejer at være. Dette er som varslet sidste år, fordi vi fremadrettet udkommer 6 gange om året med flere sider, hvor der er mere plads til at gå i dybden med de gode historier.

I denne udgave kan du blandt andet læse om elbilernes indtog i den siddende sygetransport. Vi har været på Djursland og tale med en PTR redder, som har testet en VW ID.4 gennem nogle måneder. Vores kollega fortæller om sine oplevelser med bilen på godt og ondt.

Som omtalt i sidste blad har en håndfuld paramedicinere fra Danmark været i San Diego og hjælpe med opstarten af den nye ambulancekontrakt. 11. december kom de atter hjem, og vi har fået en beretning fra de begivenhedsrige dage derovre.

Der er meget mere at læse om i den nye udgave, som du som medlem kan hente nedenfor eller på redder.dk, hvor du også kan hente tidligere udgaver af bladet.


Redderen 01/2022

Download