Falck vinder 4 ud 5 delområder

Falck vinder 4 ud 5 delområder

Udbuddet af ambulancekørslen i Region Hovedstaden er nu afgjort, og regionen har valgt at tildele 4 delområder til Falck og hjemtager selv et delområde.

Reddernes Landsklub hilser nyheden velkommen og ser nu frem til en årrække, hvor snakken om selve udbuddet kommer til at fylde lidt mindre kollegerne imellem i region Hovedstaden.

Endnu et udbud har nu vendt nu op og ned på kollegernes hverdag, og der er mange følelser involveret. Vi har stor sympati, forståelse og respekt for vores kolleger fra Hovedstadens Beredskab, der nu får vendt op og ned på deres hverdag som følge af denne udbudsrunde.

Vi vil gerne sende en anerkendende tanke til region Hovedstaden for at benytte sig af Lov om virksomhedsoverdragelse i deres udbud. Et vigtigt element, der manglede i de øvrige regioners udbud, og som først efterfølgende blev løst i region Midtjylland med en tilpasningsaftale og som stadigvæk udestår at blive løst i region Nordjylland.

Reddernes Landsklub vil gerne medvirke til en smidig omstilling. Det vil vi gøre med udgangspunkt i og respekt for de enkelte kollegers ønsker for et fortsat aktivt arbejdsliv i eller uden for ambulancetjenesten.

Vi vil løbende søge om og videreformidle informationer om de videre konsekvenser for kollegerne. Hvis du eventuelt har spørgsmål kan du kontakte din nærmeste leder eller tillidsrepræsentant, der vil hjælpe dig med at finde svar på dine spørgsmål.