Redderen 10/2020 er udkommet

Redderen 10/2020 er udkommet

10. og sidste udgave i 2020 er udkommet og er på vej rundt til postkasserne rundt om i landet.

Falck har indgået aftale om vores overenskomstsikrede kollektive ulykkesforsikring med forsikringsselskabet RiskPoint A/S. Vores pension- og forsikringskonsulent Jan Heine Lauvring fortæller om ændringen, og hvad du skal gøre, såfremt du får brug for forsikringen.

Ved udbuddet i region Midt valgte regionen at hjemtage en stor del af ambulancerne. Vi har besøgt forhandlingssekretær Flemming Overgaard, som opfordrer region Midt til at benytte sig af loven om virksomhedsoverdragelse. Dette dels for at sikre en rolig overgang for kollegerne, dels for at sikre medarbejdernes lønvilkår.

På baggrund af flere tragiske ulykker på motorvejene har station Ringsted som de første fået en ny TMA, og vores journalist har været ude og få en tur i den, mens han fik reddernes vurdering af bilen med de fordele og ulemper, der er ved den.

Alt dette og meget mere kan du læse om i den nye udgave af bladet, som du som medlem allerede nu kan hente nedenfor. Husk, at hvis du har en god idé til en historie, hører vi gerne fra dig op redderen@redder.dk.


Redderen 10/2020

Download