Redderen 04/2020 er udkommet

Redderen 04/2020 er udkommet

Så er endnu en udgave af Fagbladet Redderen på vej rundt til postkasserne rundt om i landet.

Covid-19 fylder meget i samfundet og dermed også for redderne rundt om i landet. I denne udgave har vi beretninger fra covid-19 bilerne og fra p-vognene om, hvordan arbejdsdagen er i coronaens tegn.

Værnemidler og især manglen på samme har i forbindelse med covid-19 også fået en hel del opmærksomhed. Vi har været hos AP Services i Holstebro, som blandt andet har værnemidler som forretningsområde. Her kan indehaverne fortælle om kampen for at skaffe værnemidler og om, hvordan markedet har ændret sig hen over de seneste 3 måneder.

Den 1. maj skilte sig ud i tillidsrepræsentant HP’s arbejdsliv, da det var hans sidste vagt efter 44 år på station Ejby, hvor han også de seneste 40 år har fungeret som tillidsrepræsentant. Fejringen af HP må vente, til vi atter kan mødes igen, men vi var med til den sidste morgenkomsammen på stationen.

Du kan som medlem altid hente denne og tidligere udgaver på redder.dk, ligesom du kan hente udgaverne på vores app, som du henter, hvor du plejer at hente app’s.


Redderen 04/2020

Download