Redderen 03/2019 er udkommet

Redderen 03/2019 er udkommet

I disse dage er den nye udgave af fagbladet Redderen på vej rundt til postkasserne rundt om i landet.

I denne udgave har vi blandt andet et indlæg om årsmødet. Vi har 1. del af den ajourførte oversigt over de forsikringer, du som redder er omfattet af. Ud over det, har vi en artikel om den nye 10 årige aftale, som Sydvestjysk brandvæsen har indgået med Falck, og hvad brandfolkene lokalt har gjort for at være med til at forankre aftalen. Du kan også læse om opbygningen af de nye biler, som Assistance skal have leveret.

Alt dette og meget mere kan du læse i den nye udgave af bladet, som medlemmer af Reddernes Landsklub allerede nu kan hente nedenfor i en digital udgave.

Hvis du ikke modtager bladet, kan du kontakte os via redder.dk eller direkte på info@redder.dk. Vi sidder parat til at afhjælpe problemet. Husk også at melde adresseændring, hvis det er aktuelt. Du kan kontrollere dine oplysninger via dit medlemsloginpå redder.dk.

Hvis du ikke tidligere har været logget ind på redder.dk, har glemt dit password eller lignende, har du mulighed for at få tilsendt et nyt login. Alternativt er du som altid velkommen til at kontakte vores sekretariat på sekretariat@redder.dk eller på telefon 6073 0001.

Husk, at du altid kan hente tidligere udgaver her på redder.dk.


Redderen 03/2019

Download