Redderen 01/2019 er udkommet

Redderen 01/2019 er udkommet

Den nyeste udgave at fagbladet Redderen er på vej til postkasserne rundt om i landet.

I denne udgave har vi en artikel om besøget på den årlige EMS World konference i Nashville, hvor vores redaktør deler ud af de mange indtryk, som han fik med sig hjem.

Der er en artikel fra Falck i Herning, hvor Danmarks Radios P4 var forbi med en sendevogn og prominente gæster til programmet “Hverdagens helte”.

Læg mærke til, at der i bladet er indkaldelse til Reddernes Landsklubs årsmøde, som i år kommer til at foregå 14. marts i Slagelse.

Alt dette og meget mere kan du læse i den nye udgave af fagbladet, som medlemmer af Reddernes Landsklub kan hente nedenfor i en digital udgave.

Hvis du ikke modtager bladet kan du kontakte os på 6073 0001. Vi sidder parat til at afhjælpe problemet. Husk også at melde adresseændring hvis det er aktuelt. Du kan kontrollere dine oplysninger via dit medlemslogin på redder.dk.

Hvis du ikke tidligere har været logget ind på redder.dk, har glemt dit password eller lignende, har du mulighed for at få tilsendt et nyt login. Alternativt er du som altid velkommen til at kontakte vores sekretariat på sekretariat@redder.dk eller på telefon 6073 0001.

Husk, at du altid kan hente tidligere udgaver på redder.dk.


Redderen 01/2019

Download