Redderen 09/2018 er udkommet

Redderen 09/2018 er udkommet

Så er seneste udgave af Redderen udkommet og på vej til postkasserne rundt om i landet.

Redderen 09/2018 indeholder et stort temaindlæg om DEMC8, som løb af stablen i Aarhus, og hvor RUS har været medarrangør. Læs blandt andet om status på Advanced PM. Jakob Riis var tillige én af oplægsholderne, hvor han gav sit bud på fremtidens ambulancetjeneste.

I denne udgave vil du også kunne læse om Responces flytning fra stationen i Vejle til nye lokaler hos 3F i Vejle. Vi har en artikel om Sydvestjysk Brandvæsen, der netop har indgået en ny 10-årig kontrakt med Falck.

Alt dette og meget mere kan du læse i den nye udgave af bladet, som medlemmer af Reddernes Landsklub kan hente nedenfor i en digital udgave.

Hvis du ikke modtager bladet kan du kontakte os på 6073 0001. Vi sidder parat til at afhjælpe problemet. Husk også, at melde adresseændring, hvis det er aktuelt. Du kan kontrolle dine oplysninger via dit medlemslogin på redder.dk.

Hvis du ikke tidligere har været logget ind på redder.dk, har glemt dit password eller lignende, har du mulighed for at få tilsendt et nyt login. Alternativt er du som altid velkommen til at kontakte vores sekretariat på sekretariat@redder.dk eller på telefon 6073 0001.

Husk, at du altid kan hente tidligere udgaver på redder.dk.


Redderen 09/2018

Download