Overenskomstkurser i efteråret

Overenskomstkurser i efteråret

Også i år har du som fagligt engageret, mulighed for en 3-5 dages direkte adgang til forhandlingssekretæren og RL på efterårets overenskomstkurser.

3F arrangerer årligt, i samarbejde med RL, overenskomstkurser for tillidsvalgte og faglige medarbejdere. Kurserne for Falck CF og Falck Provins overenskomsterne løber af stabelen i løbet af efteråret 2018. Kurserne er for alle, der er fagligt engageret og/eller interessede.

Forhandlingssekretæren på den respektive overenskomst og en repræsentant fra RLs bestyrelse instruerer på kurserne. Herudover kan der optræde gæsteinstruktører. Kurserne sætter fokus på overenskomstmæssige forhold og indeholder, udover fakta, også gode debatter med udgangspunkt i både historiske forhold, nutidens udfordringer og ønskerne til fremtidens overenskomst.

Kurset for Falck CF overenskomsten foregår på Smålandshavet i Karrebæksminde 8. oktober 2018 til 10. oktober 2018 og har FIU-nr. 2033-18-00-11. Tilmelding kan ske her: FIU Uddannelseskatalog.

Kurset for Falck 3F provins overenskomsten foregår på Langesøhus i Silkeborg 12. november 2018 til 16. november 2018 og har FIU-nr. 2133-18-00-06. Tilmelding kan ske her: FIU Uddannelseskatalog.

Reddernes Landsklub opfordrer alle interesserede til at tilmelde sig kurserne. Hvis du har spørgsmål til kurser for tillidsvalgte kan du henvende dig i din lokale 3F-afdeling.