Indstilling til Sophus Falcks Mindelegat

Indstilling til Sophus Falcks Mindelegat

Det er atter blevet tid til indstilling til Sophus Falcks mindelegat, og i Reddernes Landsklub vil vi gerne opfordre til, at du indstiller enten dig selv eller en kollega til legatet, da vi finder, at det er vigtigt, at de ekstraordinære indsatser bliver synliggjort.

Mindelegatet uddeles traditionelt til en kollega, som har ydet et heltemodigt, beslutsomt og ressourcebevidst bidrag til at redde liv og/eller begrænse skader. I år er det, som noget nyt, også muligt at blive tildelt medaljen for en innovativ og kreativ idé og dermed modtage økonomisk støtte til den videre udvikling af denne.

Legatbestyrelsen har følgende kriterier i forhold til, om en indsats kan betragtes som heltemodig eller ekstraordinær:

  • Ligger indsatsen inden for den nomineredes normale arbejdsområde?
  • Risikerede den nominerede sit eget liv eller førlighed i indsatsen?
  • Fandt indsatsen sted under særligt pressede omstændigheder?
  • Var indsatsen i arbejds- eller fritiden?
  • Var indsatsen livreddende og samlet set ekstraordinær?

Sidste år modtog legatbestyrelsen mange nomineringer, og der blev uddelt 30 mindelegater, hvilket må siges at være rigtig flot, så hvis du selv eller en kollega har ydet noget ekstraordinært, eller hvis du eller én, du kender, har en kreativ idé, som har brug for økonomisk støtte til udvikling, kan du indgive en indstilling til legatbestyrelsen senest 1. august 2018.

Indstillingen skal være legatbestyrelsen i hænde senest 1. august 2018, og den skal sendes til fm@zofus.nu. Blanketten til indstillingen kan hentes på Falck ekstranet. Medlemmer kan desuden hente blanketten nedenfor.


Heltemodig Nomineringsblanket - Sophus Falcks Mindelegat - 2018

Download

Inovativ Nomineringsblanket - Sophus Falcks Mindelegat - 2018

Download