Politik om sociale medier

Politik om sociale medier

Sociale medier er i høj grad en del af de flestes hverdag, hvor vi lynhurtigt kan udvikle og vedligeholde vores relationer til andre mennesker. Der er mange grupper, hvori vi deler vores viden og vores oplevelser i forhold til forskellige forhold – det kan være personlige, som faglige grupper.

Netværk er vigtigt i alle relationer, og i de faglige grupper kan man diskutere og samarbejde ud fra ens interesseområde. Vi har i Reddernes Landsklub siden årskiftet, i forbindelse med skiftet til en mere tidssvarende hjemmeside på redder.dk, yderligere styrket vores tilstedeværelse på Instagram og Facebook.

Som ansat i Falck/Responce har du forskellige politikker, som kan hjælpe dig med, hvordan du skal forholde dig. Én af vores politikker er “Politik om brug af sociale medier”. Politikken blev til i 2013, da brugen af Facebook, Instagram og andre sociale medier tog til i styrke. Den blev lavet dels for at fortælle Falcks holdning til disse medier, dels for at beskytte os som medarbejdere ved at lave en poltik, som vi kan forholde os til. Selvom politikken er 5 år gammel, er den stadig aktuel for os.

Som ansatte i Falck/Responce ved vi godt, hvordan vi skal håndtere personfølsomme oplysninger og vi afholder os fra at lægge billeder eller tekst op om vores kunder eller patienter under en eksempelvis en redningsaktion.  Men er vi også opmærksomme på, at samme regel kan gælde kollegaer, som er i en arbejdssituation?

Hvis du vil læse mere om politikken, kan du hente den i vedhæftede fil nedenfor.


Brug af Sociale Medier i Falck

Download