Dine oplysninger på redder.dk

Dine oplysninger på redder.dk

Fagbladet Redderen kommer ud til stort set alle vores medlemmer 10 gange om året. Indimellem får vi et eksemplar retur fra Post Nord med besked om, at medlemmet er ukendt på adressen. Derfor vil vi opfordre dig til at gå ind på vores hjemmeside redder.dk og ajourføre dine mail- og adresseoplysninger.

Hvis du har glemt dine login oplysninger, kan du bede om at få et nyt login tilsendt på mail. Det gør du på redder.dk/nda. Hvis vi ikke har din e-mailadresse fra tidligere udfylder du formularen nederst på redder.dk/nda. Herefter skal der ske en manuel proces i vores sekretariat. I så fald beder vi om lidt tålmodighed i forhold til at få tilsendt linket til nulstillingen.

Når du er kommet ind på siden, kan du tilgå og rette dine oplysninger under punktet “Dit medlemsskab”. Hvis du klikker ind dér, vil der komme en menu i venstre side, hvor du kan rette stationsoplysninger, adresse, telefonnummer med videre.

Du er som altid velkommen til at kontakte os på sekretariat@redder.dk eller telefon 6073 0001, hvis du oplever problemer med login eller nulstilling af adgangskode.


Redderen 05/2018

Download