Kivan Olesen er genvalgt til branchebestyrelsen i Pension Danmark

Kivan Olesen er genvalgt til branchebestyrelsen i Pension Danmark

Der har i dag været afholdt TR-Forum i vores pensionsselskab Pension Danmark. Her bliver der også afholdt valg til de forskellige branchebestyrelser. Vi har fået genvalgt vores bestyrelsesmedlem Kivan Olesen til branchebestyrelsen, hvilket vi er utrolig glade for. Kivan gør et fantastisk stykke arbejde med vores pensioner, hvor han søger sin indflydelse, gældende ind i Pension Danmark.

Derfor er vi også utrolig glade for, at han har stillet sit kandidatur til rådighed, samt at der på branchemødet er givet opbakning til Kivan. Han er dermed valgt for en ny 3-årig periode. Stort tillykke med valget.

Om branchebestyrelserne:

Der er oprettet en branchebestyrelse for hver af PensionDanmarks hovedområder:

  • Byggeri
  • Handel, Transport & Industri (Denne er vi omfattet af)
  • Privat Service
  • Offentlig sektor
  • Det Grønne område

Herudover er etableret en branchebestyrelse for medlemmer ansat i fagbevægelsens faglige og politiske organisationer med særskilte regler. Branchebestyrelsernes formål er, at skabe tæt kontakt mellem PensionDanmark og overenskomstparterne. Dette skal være med til at sikre, at pensionsordningens indhold og service afspejler de behov og ønsker, lønmodtagere og arbejdsgivere har til deres pensionsordning inden for hvert enkelt brancheområde.
Kilde: Pension Danmark