Formanden takker af

Formanden takker af

Jacob Bonne Guldberg stopper som formand i Reddernes Landsklub

Da vores nuværende formand for Landsklubben Jacob Bonne Guldberg er blevet valgt til næstformand i den lokale 3F afdeling i Thy/Mors, stopper han d. 15. maj i Falck. Dermed har Jacob Guldberg meddelt bestyrelsen, at han stopper som formand i Landsklubben.

Jacob Guldberg blev valgt som formand i 2018 og har sidenhen arbejdet dedikeret og målrettet for at højne synligheden omkring Reddernes Landsklub. Jacob Guldberg har været et enormt aktiv for Landsklubben, hvor han har repræsenteret de mange medlemmer i en række udvalg og vigtige fora. Her kan blandt andet nævnes i diverse samarbejdsudvalg i Falck og på erhvervsskolerne i Esbjerg og Hillerød. Listen er lang og indsatsen har været værdsat.

Foruden den øgede synlighed på vores hjemmeside, har Jacob Guldberg været hovedarkitekten bagved udviklingen af Redder app’en.

Bestyrelsen i Reddernes Landsklub vil gerne rette en stor tak til Jacob for den enorme indsats der er blevet leveret for vores kolleger og medlemmer. Det er uden tvivl et stort tab for Landsklubben. Vi ønsker Jacob held og lykke med de nye udfordringer uden for Falck og et stort tillykke med det flotte valg i den lokale afdeling. Her vil vores kolleger fra PreMed få stor gavn af den enorme ekspertise, der nu kommer til afdelingen. Vi er glade for at Jacob forsat vil bruge sine talenter til gavn for medlemmerne i 3F.

Tak for indsatsen i RL og al muligt held og lykke.

//Bestyrelsen i RL