Redderen 10/2021 er udkommet

Redderen 10/2021 er udkommet

Årets sidste udgave af fagbladet Redderen er i disse dage på vej rundt til postkasserne rundt om i landet.

Denne gang har vores journalist blandt andet været på besøg hos Falck Assistance Klub, som var på besøg på Aarhus Syd, hvor der var tid til kaffe og rundvisning med efterfølgende ræs på Racehall i Viby, som er én af Europas største indendørs gocartbaner.

27. november 2021 var startskuddet for Falcks nye ambulancekontrakt i San Diego. Falck har sendt 5 paramedicinere fra Falck/Responce til USA for at være behjælpelige med opstarten, og vi har talt med én af dem om de opgaver og forventninger, som ligger forud for turen.

Udbud på ambulanceområdet fylder meget. Vi har været i region Nord og tale med FTR Torkild Hedehus og formand for RL Jacob Guldberg om, hvad der rører sig hos personalet i en region, som pr. 1. april 2022 skal driftes uden Falck.

Ved redaktionens afslutning blev udbuddet, som træder i kraft i 2024, i Region Sjælland afgjort, og her har Falck vundet 2 ud 2 mulige områder, og resten skal drives af regionen selv. Vi vil i de følgende numre af Redderen følge op på regionen, og de konsekvenser, det har for vores kolleger.

Nedenfor kan du som medlem allerede nu hente det nye blad, lige som du kan tilgå det samt tidligere udgivelser på redder.dk


Redderen 10/2021

Download