Redderen 08/2021 er udkommet

Redderen 08/2021 er udkommet

Årets 8. udgave af fagbladet Redderen er nu på vej til postkasserne i hele landet. Vores journalist har været vidt omkring, og han har blandt andet har været med til elevgame, som denne gang var i Greve. Her mødte han en masse glade kolleger, som havde en god aktiv dag.

Hen over foråret og sommeren har Præhospitalet i region Midt afholdt uddannelsesdage for ambulancereddere for at klæde dem bedre på til at hjælpe psykisk syge borgere. Vores journalist har talt med en kollega, som fortæller om den ekstra viden, han har opnået til gavn for både ham selv og for patienterne.

Reddernes Udviklingssekretariat (RUS) arbejder blandt andet for, at der skal være minimumskrav til uddannelse i ST, og de har fået nogle ST reddere til at skrive dagbog for at få et godt grundlag for arbejdet. I det nye blad er der uddrag af ST redderes dagbøger, som fortæller om meget syge patienter i den liggende sygetransport.

Alt dette og meget mere kan du læse om i det nye blad, som du som medlem også kan hente på redder.dk.


Redderen 08/2021

Download