Redderen 7/2021 er udkommet

Redderen 7/2021 er udkommet

I denne uge starter posten med at omdele årets 7. udgivelse af fagbladet Redderen.

Elektrisk brandkøretøj lyder som noget fra børneværelset, men det er faktisk allerede opfundet. På Danske Beredskabers årsmøde fremviste firmaet Rosenbauer deres bud på fremtidens elektriske brandkøretøj. Vores journalist var med til de 2 dage, som også bød på debatter, foredrag og meget mere.

Fremtidens sundhedsdroner er kommet et skridt nærmere. Vi var med, da Falck indledte de første testflyvninger i åbent luftrum, hvor dronen flyver så langt væk, at dronepiloten ikke kan se den. På sigt skal dronerne bruges til blandt andet at flyve blodprøver fra Ærø og Svendborg til Odense Universitetshospital.

Falck har vundet ambulancekørslen i 4 ud af 5 delområder i Region Hovedstaden. I den forbindelse vil Falck sammen med regionen starte et forsøg op med kunstig intelligens i ambulancer, og der arbejdes også frem mod eldrevne ambulancer.

Alt dette og meget andet kan du læse mere om i den nye udgave, som du allerede nu kan hente nedenfor.


Redderen 7/2021

Download