Årets julegave

Årets julegave

I år har redderne fået et gammelt juleønske opfyldt. Gennem flere år har det været et stort ønske fra redderne om, at man via en gaveshop havde valgfrihed mellem forskellige gaver, når julegaven fra Falck skulle uddeles.

Reddernes Landsklub er med i HSU (Hovedsamarbejdsudvalget), hvor vi flere gange har ytret ønske om denne mulighed, og vi har anført, at selvom det ikke er en selvfølge, at medarbejderne skal have julegaver, bliver glæden over gaven større, når den passer til den enkelte.

Det er med (jule)glæde, vi kan fortælle, at der i dag er lagt et link ud på Mobega, Gems og Unily, hvor du selv skal gå ind og vælge din julegave. Via linket kan du også læse årets julehilsen fra CEO Jakob Riis, som takker for årets indsats.

Gaven skal du bestille fra 4. november og frem til 15. november. For at logge ind og bestille din julegave, skal du bruge dit lønnummer og adgangskoden Falck.