Redder App 2.0

Redder App 2.0

Nye funktioner og større sikkerhed.

Vælg dine favorit-dokumenter og få let adgang til det, du bruger mest.

Læs Redderen på din telefon.

Hent den før din kollega.

I 2019 udkom vores app, som giver dig let adgang til overenskomster, nyheder og lokalaftaler. Nu er vi klar med version 2; med større sikkerhed og mulighed for at opdatere dine medlemsoplysninger direkte i appen.

Sikkerheden er opdateret kraftigt. Har du allerede installeret appen, vil du derfor blive bedt om at logge ind igen efter opdatering.

Har du en Android telefon eller tablet, så kig forbi Google Play Butik og hent din udgave af vores app. Har du derimod en iPhone eller iPad, så kig forbi Apple App Store for at hente app’en. Husk desuden at tilmelde dig muligheden for at modtage en notifikation i app’en, så går du ikke glip af vigtige nyheder fra Landsklubben.

Hvis du vil dele en oplevelse om app’en, kan du kontakte Reddernes Landsklub på info@redder.dk eller 6073 0001.