Udbetaling af indefrosne feriepenge

Udbetaling af indefrosne feriepenge

Reddernes Landsklub har fået en forespørgsel fra et medlem, som spørger ind til udbetaling af de indefrosne feriepenge, som Folketinget har vedtaget som følge af coronavirus for at hjælpe økonomien i gang.

Du kan bede om at få pengene udbetalt fra starten af oktober og frem til 1. december 2020. Hvis man ikke beder om sine feriepenge inden 1. december, bliver de automatisk udbetalt, når man når folkepensionsalderen, medmindre man inden da af andre grunde trækker sig tilbage fra arbejdsmarkedet, og man i den forbindelse beder om feriepengene. 

Arbejdsgiverne har indtil 31. december til indberetning af feriepengene, og når du logger på borger.dk for at se beløbet, vil du derfor som månedslønnet ikke nødvendigvis kunne se, hvor mange feriepenge, du har optjent. Når du alligevel har mulighed for at få 3 ugers indefrosne midler udbetalt, er det fordi det sker det ud fra en skønsmæssig vurdering, som bliver lavet ud fra din løn fra 1. september 2019 til 31. marts 2020.

Udbetaling

Fra starten af oktober …

Dette indhold er forbeholdt vores medlemmer. Venligst log ind for at se indholdet.

Læs mere om medlemsforbeholdt materiale på redder.dk.