Ferietillæg

Ferietillæg

Vi er ved at være sidst i april og så er det tid til, at vi skal have vores ferietillæg udbetalt.

I år vil beløbet være mindre, end det plejer at være. Dette skyldes, at ferietillægget, som kommer til udbetaling nu, er optjent i den forkortede periode, som gik fra 1. januar 2019 til 31. august 2019. I den gamle ferielov var optjeningsåret hele kalenderåret.

Den feriegodtgørelse, som optjenes fra 1. september 2019 til 31. august 2020 bliver indbetalt til den nye feriefond, og som det er lige nu, kommer beløbet til udbetaling, når du forlader arbejdsmarkedet.

D. 1. september 2020 overgår vi til samtidighedsferie, som betyder, at man løbende kan afholde ferie.

Du kan læse meget mere om den nye ferielov i den folder, Reddernes Landsklub har produceret, og som medlemmer kan hente nedenfor.

Du kan hente mere informationsmateriale på redder.dk/flyers.


Flyer - Ferie

Downloads:   Normal