OK20 opdatering

OK20 opdatering

I dag var deadline for at indgå en aftale om nye overenskomster. Forligsmanden har dog besluttet sig for, at en eventuel konflikt udskydes i 14 dage. Denne beslutning gælder for alle overenkomster under Fagbevægelsens Hovedorganisation og således også for vores.

I tirsdags var samtlige forhandlingsudvalg under 3F Transport samlet i København til informationsmøde om resultatet på fællesoverenskomsten. Forhandlingsudvalget på redderområdet fik herefter en afrapportering fra de 4 nedsatte arbejdsgrupper.

Udover vores område, hvor realitetsforhandlingerne starter i morgen, er det især i byggeriet, at der er store knaster på grund af et massivt krav om en løsning på social dumpning.

Læs mere

Redderoverenskomsten

Dette indhold er forbeholdt vores medlemmer. Venligst log ind for at se indholdet.

Læs mere om medlemsforbeholdt materiale på redder.dk.

I foråret 2019 forfattede Reddernes Landsklub et større kompendie med udgangspunkt i indsamlede ønsker til overenskomsten fra vores medlemmer. I løbet af efteråret har over 25 aktive tillidsvalgte været involvereret behandlingen af ønskerne i et direkte samarbejde med forhandlingsudvalget.

Vi har meget klare budskaber om løn, arbejdstid og tryghed med direkte fra vores medlemmer til vores arbejdsgiver. Falck bliver således budt op til dans, og vi håber på og har en forventning om, at de vil gå konstruktivt ind i arbejdet med at få løst de problemstillinger i overenskomsten, som vores medlemmer oplever i dagligdagen og har givet udtryk for gennem deres overenskomstkrav.

Forhandlingsudvalget er således bedre klædt på i år, end de nogensinde har været.


Tidslinje - OK20

Download