Ny ladvogn vises frem

Ny ladvogn vises frem

Der er som tidligere omtalt indkøbt 2 slags nye ladvogne og en 8 tons grillvogn til Assistance. De er alle af mærket MAN. Yderligere er der indkøbt en mindre grillvogn af mærket Izuzu, som skal benyttes større byer med parkeringshuse.

Vognudvalget, som blandt andet består de 2 fællestillidsrepræsentanter fra Assistance, har i processen været i Milano og har fulgt opbygningen af bilerne.

Den første ladvogn, som er en 12 tons, er nu ankommet til Danmark, og i næste uge kommer fællestillidsrepræsentanterne Allan Kaadtman og Frank Laugesen sammen med arbejdsmiljørepræsentant Tommy Johansen rundt til stationerne i Øst og viser den frem, og alle ansatte er hermed inviteret til at komme og prøve en tur i den.

Roadshowet har følgende køreplan

Mandag d. 27. maj station Farum klokken 07.00 og station Hvidovre klokken 12.00

Tirsdag d. 28. maj station Næstved klokken 07.00 og station Ringsted klokken 12.00

Onsdag d. 29. maj station Taastrup klokken 07.00

Vi håber, at du har lyst til at komme og se den og få en snak med kollegerne.