Redderen 04/2019 er udkommet

Redderen 04/2019 er udkommet

Så har fagbladet Redderen 04/2019 været i trykken og er i disse dage på vej til postkasserne rundt om i landet.

I denne udgave kan du blandt andet læse om indvielsen af den renoverede Mariager Brandstation, der er et indlæg fra en borger, som udtrykker stor anerkendelse til redderne. Vi har en spændende beretning fra en gruppe reddere fra Lemvig, som har været på studietur til Ukraine.

2. del af pensionsoversigten er på midtersiderne i bladet. Vi vil som før opfordre til, at man gemmer disse sider. Så er de er nemt tilgængelige, såfremt uheldet skulle være ude.

Alt dette og meget mere kan du læse i den nye udgave af fagbladet Redderen, som medlemmer af Reddernes Landsklub også kan hente i en digital udgave på redder.dk eller via vores app, der kan hentes via Apple App Store eller Google Play Butik.

Hvis du ikke modtager bladet, kan du kontakte os via redder.dk eller direkte på info@redder.dk. Vi sidder parat til at afhjælpe problemet. Husk også at melde adresseændring, hvis det er aktuelt. Du kan kontrollere dine oplysninger via dit medlemslogin på redder.dk.

Hvis du ikke tidligere har været logget ind på redder.dk, har glemt dit password eller lignende, har du mulighed for at få tilsendt et nyt login. Alternativt er du som altid velkommen til at kontakte vores sekretariat på sekretariat@redder.dk eller på telefon 6073 0001.

Husk, at du altid kan hente tidligere udgaver her på redder.dk.


Redderen 04/2019

Download