Udsat for vold

Udsat for vold

Vi støder fra tid til anden på patienter og abonnenter, der er i en vanskelig situation og nogle vælger at reagere aggressivt og udfarende med trusler om vold eller decideret vold. Det er Reddernes Landsklubs holdning at vold og trusler ikke skal tolereres og skal politianmeldes.

Hvis du som redder udsættes for vold eller trusler i forbindelse med dit arbejde for Falck findes der nogle guidelines til, hvordan du og Falck håndterer dette i fællesskab. Falcks voldspolitik beskriver Falcks holdning og procedure på området, ligesom politikken om debriefing og defusing berører proceduren på området.

Skulle du på noget tidspunkt blive udsat for vold eller trusler, er det vigtigt, at du reagerer og kontakter Falck, det være sig igennem vagtcentralen eller driftscenteret. Inddrag også din arbejdsmiljørepræsentant, så der kan blive taget hånd om sagen med det samme. Din tillidsrepræsentant og den lokale 3F-afdeling kan også være behjælpelig med at håndtere situationen.

Vær særlig opmærksom på, at der er nogle tidsfrister der skal overholdes i forhold til en eventuel supplerende erstatning ved episoder med vold.

Vold og Trusler

Hvis arbejdsskaden skyldes vold, er det vigtigt, at der sker politianmelse indenfor …

Dette indhold er forbeholdt vores medlemmer. Venligst log ind for at se indholdet.

Læs mere om medlemsforbeholdt materiale på redder.dk.

Læs mere om dine forsikringer og frister i vores årlige forsikringsgennemgang, som du kan hente herunder.


[Download ikke fundet]
Voldspolitik

Download

Defusing og debriefing

Download

Actioncards - defusion og debriefing

Download