En redders forsikringer

2019 byder på udvidede valgmuligheder for din pensionsopsparing. Du kan allerede nu tage stilling til, hvad de udvidede muligheder skal have af konsekvenser for din pensionsopsparing.

Første del af Reddernes Landsklubs årlige pension- og forsikringsoversigt er nu klar og er inkluderet i fagbladet Redderens 3. udgave 2019. Her får du overblikket over ændringerne og konsekvenserne for dig.

Hvis du ikke vil tage midtersiderne ud af bladet, har vi lavet en udskriftvenlig udgave, der kan hentes på redder.dk. Print den ud og læg den sammen med dine øvrige forsikringspapirer – så er du velforberedt.

Vi vil gerne opfordre vores kollegaer til at bruge lidt tid på at sætte sig ind i pensionsordningen og forsikringerne, som vi er omfattet af. Til det formål udgiver vi hvert år en detaljeret pensionsoversigt.


[Download ikke fundet]
Redderen 03/2019

Download