2019 – Arbejdsmiljørepræsentantåret

2019 – Arbejdsmiljørepræsentantåret

Tirsdag den 8. januar skydes arbejdsmiljøåret 2019 igang med en stor konference i Odense Congress Center. Det er den nye hovedorganisation FH,(Fagbevægelsens Hovedorganisation) som står bag. Arbejdsmiljørepræsentantåret 2019 er et fælles fokus i den nye hovedorganisation. Målet er et bedre arbejdsmiljø på arbejdspladsen gennem styrkelsen af arbejdsmiljørepræsentanterne.

I 2019 sætter Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) fokus på arbejdsmiljørepræsentantens vigtige arbejde og væsentlige rolle på arbejdspladsen.
Derfor inviterer FH 2000 arbejdsmiljørepræsentanter til opstartsdag for en kampagne, der skal sætte fokus på værdien af arbejdsmiljørepræsentantens daglige forebyggende arbejde og samarbejde med ledelsen.

Programmet for dagen er endnu ikke fastlagt, men allerede nu tør vi godt løfte sløret for, at der på dagen også kommer et oplæg fra 2 af Reddernes Landsklubs medlemmer.  Således er bestyrelsesmedlem og FTR i Responce Region Syddanmark Stefan Fyhn, sammen med arbejdsmiljørepræsentant Thomas Frandsen, Responce Vejle, inviteret til at holde et oplæg omkring virket som tillidsvalgte i Ambulancetjenesten i Responce, samt hvordan de i deres dagligdag arbejder sammen for at påvirke processer som eks. ændring af båresystem og deres arbejde med politisk påvirkning omkring indførelsen af tempo 100 i Region Syddanmark.

Der er allerede nu åbnet op for tilmelding til konferencen, og vi håber at se en masse arbejdsmiljørepræsentanter fra Redderområdet i Odense d. 8. januar 2019.

Tilmelding via din lokale 3F afdeling med FIU-nr. 5163-19-0001

Herunder kan du downloade det materiale, som på nuværende tidpunkt er tilgængeligt for dagen.

 

AMR-Invitation til arbejdsmiljørepræsentantåret

Download

AMR opstarts konference 2019

Download