Redderen 08/2018 er udkommet

Redderen 08/2018 er udkommet

Redderen 8/2018 er udkommet og burde lande i din postkasse i disse dage.

I denne udgave af fagbladet Redderen kan du blandt andet læse om Region Sjællands nye ST vogne, hvor der er udviklet forbedringer til gavn for både reddere og patienter. Der er et indlæg om tidligere chefpsykolog i Falck Healthcare Rikke Høgsted, som har skrevet en bog, der hedder “Grundbog i belastningspsykologi”. Vi har indlæg om nogle meget heldige reddere fra Samsø. Dette og meget mere kan du læse om i den nye udgave.

Hvis ikke du har modtaget Redderen, kan det være fordi, vi ikke har din korrekte adresse. Dette kan du tjekke på via dit medlemslogin.

Hvis du ikke tidligere har været logget ind på vores hjemmeside, har glemt dit pasword eller lignende, har du her mulighed for at få tilsendt et nyt login. Alternativt er du altid velkommen til at skrive til sekretariat@redder.dk eller ringe på 6073 0001.

Husk, at du altid kan hente tidligere udgaver på redder.dk


Redderen 08/2018

Download