2018 oversigt – Pension og forsikring

2018 oversigt – Pension og forsikring

Reddernes Landsklub, og dermed vores medlemmer, er så heldig stillede, at vi har vores egen forsikrings- og pensionskonsulent, Jan Heine Lauvring. Jan har netop opdateret hans årlige grundige gennemgang af vores forsikringer – se de midterste sider i de seneste 2 udgaver af Redderen eller hent oversigten på redder.dk.

Som en del af overenskomsten har vi en pensionsordning og flere forsikringer tilknyttet vores ansættelse i Falck Danmarks A/S og Responce A/S.

En forsikring, der af og til kan være lidt overset, er heltids-ulykkesforsikringen. Den er tegnet i Tryg forsikring, som en del af overenskomsten. Den dækker dig 24 timer i døgnet i hele verden. Den dækker udover varigt mén som følge af en ulykke også visse former for sygdomsinvaliditet.

Forsikringen indeholder også dækning for tandskader ved ulykke, og skader opstået ved tyggeskader pga. fremmedlegeme.

Man skal være opmærksom på, at dødsfald som følge af ulykke skal anmeldes inden for 48 timer, da der kan være krav fra forsikringen om obduktion. Denne regel gælder iøvrigt de fleste ulykke- og livsforsikringer, så det er en god idé at ens pårørende er informeret om de forsikringer, vi har.

Reddernes Landsklub vil opfordre dig til at tage de midterste sider ud af de seneste 2 udgaver af Redderen og lægge dem sammen med dine øvrige forsikringspapirer, så der ikke bliver overset en dækning, såfremt ulykken skulle ske. Hvis du ikke vil ødelægge dit fagblad, kan du hente og udskrive oversigten herunder.


[Download ikke fundet]