Samarbejdsudvalgene

Samarbejdsudvalgene

Den nye samarbejdsstruktur i Falck er ved at falde på plads. Strukturen består af lokale samarbejdsudvalg på stations- eller områdeniveau. Dette suppleres med samarbejdsudvalg i de enkelte divisioner, eksempelvis Assistance og Ambulance. Øverst bindes det hele sammen i Hovedsamarbejdsudvalget (HSU), der fastlægger de overordnede politikker i Falck. Det første møde i HSU løb af stablen d. 5. april og der afholdes møde i HSU næste gang d. 8. juni 2018. Responce har ligeledes et selvstændigt overordnet samarbejdsudvalg.

Du er altid velkommen til at drøfte emner, som du synes det er vigtigt at samarbejdsudvalgene tager op, direkte med din tillidsrepræsentant. RL sørger i den forbindelse for at binde tillidsrepræsentanterne sammen på tværs af regionerne. Din tillidsrepræsentant kan fremføre de mere lokale emner overfor ledelsen på jeres lokale stationssamarbejdsudvalg.

Du har også mulighed for en mere direkte indflydelse på dine repræsentanter i samarbejdsudvalgene. Vi har gjort det lettere for dig at udnytte din direkte indflydelse gennem dit medlemsskab af Reddernes Landsklub. Udfyld formularen på redder.dk herunder med dit motiverede forslag til, hvad de enkelte samarbejdsudvalg bør tage op, så sørger RL for en debat blandt tillidsrepræsentanterne på landsplan om forslaget.

Bemærk at denne nyhed kan indeholde flere dele, der er interne i Falck og Responce, hvorfor disse afsnit kun er synlig, hvis du er medlem af RL og logget ind. Du kan eventuelt logge ind eller melde dig ind.