Webinar med information om seniorordning

Webinar med information om seniorordning

Bliver du 62 år i 2024, så har du mulighed for, at blive omfattet af seniorordningen i overenskomsten. Vi vil gerne være med til, at udbrede kendskabet omkring hvilke muligheder der er i overenskomsterne. Derfor vil vi gerne invitere til et webinar omkring seniorordninger.

Her vil du få viden og eksempler på hvordan seniordage kan afholdes og hvordan det afregnes. Hvad vil det sige, at bruge midler fra sin særlige opsparing til seniordage. Webinaret bliver afholdt over 2 dage, så hvis ikke du kan den ene dag, så har du muligheden senere på måneden. Derudover forsøger vi at optage webinaret og udgive det på vores hjemmeside. Du skal være medlem for at deltage.

De to datoer for afholdelse er:

Torsdag d. 5.10 kl. 10-11
Mandag d. 23.10 kl. 10-11


Vi afholder det nu, da der er frist den 1.11 for at tilmelde sig for det kommende år.

Det bliver afholdt følgende to dage via TEAMS. I ugen op til webinaret vil du modtage en e-mail med info om hvordan du deltager mv.

Har du spørgsmål til dette, kan du rette henvendelse til vores sekretariat på sekretariat@redder.dk

Tilmelding til webinar om seniorordning

Afkryds venligst feltet for det møde du ønsker at deltage i.

Accepter venligst betingelserne for tilmelding.