Global medarbejderundersøgelse i Falck

Global medarbejderundersøgelse i Falck

I den kommende uge åbner den årlige globale medarbejdersundersøgelse i Falck. For Reddernes Landsklub er undersøgelsen et vigtigt værktøj i bestræbelserne på at skabe den bedst mulige arbejdsplads.

Reddernes Landsklub er repræsenteret i en række samarbejdsudvalg i Danmark, hvor vi i høj grad bruger alle kollegaers besvarelser som arbejderedskab. Derfor er det af afgørende betydning, at så mange som overhovedet muligt deltager og besvarer den.

Kun ved at deltage og give sin mening til kende, kan Falck gøres til en bedre arbejdsplads. Undersøgelsens resultater bliver gennemgået og behandlet ude på de enkelte samarbejdsudvalg i områderne, men også i Falck A/S bestyrelsen, hvor vi også er repræsenteret.

Vi håber derfor du vil besvare undersøgelsen, der er åben fra den. 20.9 og 3 uger frem. Du modtager som Falck-ansat et link til undersøgelsen via din e-mail adresse. Der desuden vil blive opsat plakater med QR koder som kan bruges til at besvare undersøgelsen.