Ros til Kastrup Lufthavn

Ros til Kastrup Lufthavn

Kastrup Lufthavn er af Brancheorganisationen ACI Europe blevet kåret som Europas mest handicapvenlige lufthavn, hvor der blandt andet er set på tilgængeligheden i lufthavnen for handicappede.

Der indgår mange parametre i kåringen, og lufthavnens passagerchef udtaler blandt andet at ”der er et rigtigt godt samarbejde med Falck, som står for transporten af passagerene rundt i selve lufthavnen”.

Vores kolleger fra Falck Assistance i lufthavnen har flere gange modtaget ros fra de passagerer, som bliver hjulpet sikkert og trygt gennem terminalområderne, og denne internationale anerkendelse af handicapvenligheden generelt viser endnu en gang, at det er en vigtig opgave, som kollegerne løser.

Reddernes Landsklub er på vegne af vores kolleger glade for anerkendelsen, da den er et vigtigt skulderklap i disse svære tider, hvor der har været stor nedgang af opgaver og dermed desværre også afskedigelser.