Du kan få direkte indflydelse

Du kan få direkte indflydelse

Vil du være med til at præge dagsordenen på dit fagområde og være en livsvigtig sparringspartner i det daglige arbejde i Reddernes Udviklingssekretariat? Så vil RUS meget gerne høre fra dig.

Reddernes Udviklingssekretariat søger løbende medlemmer til referencegrupperne på ambulanceområdet, brand- og redning og autohjælp. I øjeblikket er det især på ambulanceområdet, at RUS hører fra dig.

Referencegrupperne er et vigtigt fundament i RUS’ arbejde. Referencegrup-
perne og RUS mødes to til fire gange årligt, og her bidrager referencegruppen blandt andet med vigtig sparring og faglige input. Referencegrupperne er det naturlige sted, både bestyrelsen og sekretariatet i RUS henvender sig med spørgsmål inden for de forskellige fagområder.

Hvis du ønsker at blive en del af en af referencegrupperne, skal du sende en kort motiveret ansøgning samt et kort CV til Nina Bach Ludvigsen på nina.ludvigsen@3f.dk. Du kan også kontakte Nina på telefon 40 85 52 92, hvis du vil høre mere om referencegruppernes arbejde.

På RUS’ hjemmeside www.3frus.dk kan du se, hvem der er nuværende medlem af referencegrupperne, ligesom du kan læse kommissorierne for grupperne.


RUS søger medlemmer til referencegrupperne

Download