OK20 nørderi

OK20 nørderi

Nu kan du gå i dybden med opbygningen af den danske model i forbindelse med overenskomstforhandlingerne i 2020. Kig forbi faos.ku.dk, hvis du vil have tilbundsgående fakta fra en forskningsinstitution.

Forskningscenter for Arbejdsmarkeds- og Organisationsstudier (FAOS) er et eksternt finansieret forskningscenter tilknyttet Sociologisk Institut på Københavns Universitet.

FAOS følger i den kommende tid op på overenskomstforhandlingerne i den private sektor, og på deres hjemmeside faos.ku.dk, vil du under hele processen kunne følge med i, hvad der sker, da siden løbende vil blive opdateret med sidste nyt.

På siden er der faktabokse, hvor man kan klikke ind og læse fakta mv. omkring OK20. Der er også en boks med mange links, hvor der er mulighed for at få viden om eksempelvis lovgivning om Forligsinstitutionen.


OK20 – Startsiden