OK20 – overblik

OK20 – overblik

I disse dage afholdes Danmarks største politiske værksted i Aalborg: 3Fs 5. ordinære kongres. Redderne er stærkt repræsenteret på kongressen med et par håndfulde delegerede fra forskellige afdelinger rundt omkring i landet.

Et af ønskerne på tværs af faggrupper er ønsket om at være “sammen om OK20”. Reddernes Landsklub stiller derfor nyheder og information omkring forberedelserne og forhandlingerne op til OK20 til rådighed via vores app og på redder.dk/ok20.

Du er derved sikret adgang til valide oplysninger om overenskomstforløbet via dit medlemskab af Reddernes Landsklub.

Hvis du ikke allerede er medlem og ønsker at støtte din tillidsrepræsentants arbejde for at påvirke forhandlingsudvalg, Transportgruppen og 3F, kan du melde dig ind via vores app eller på redder.dk/ny.

Forhandlingerne vil foregå fra ultimo februar til medio marts 2020, og vi holder dig opdateret med valide oplysninger om, hvad der sker med overenskomstforhandlingerne via redder.dk/ok20 og vores app, som du kan hente, hvor du sædvanligvis henter dine app’s.

Du kan hente tidslinjen, som beskriver processen, som allerede startede i 2018, og hvordan vejen mod en ny overenskomst vil være.


Information om OK20

Download

Tidslinje - OK20

Download