Folkemøde 2019

Folkemøde 2019

Folkemødet 2019 løber af stablen de kommende dage på Bornholm, fra den 13. til den 16. juni. Både Reddernes Udviklingssekretariat (RUS) og Reddernes Landsklub rejser til Bornholm, og er således tilstede alle 4 dage. Det forventes, at op imod 100.000 deltagere igen i år lægger vejen forbi Allinge på Nordbornholm.

Vi deltager bl.a. med Formand og paramediciner Jacob Guldberg og bestyrelsesmedlem og ambulancebehandler Stefan Fyhn fra Responce. Du kan følge med de kommende dage på Facebook og Instagram under hashtagget #RLpåFolkemøde.

I løbet af de 4 dage vil vi deltage i forskellige debatter og arrangementer. Torsdag eftermiddag demonstrerer vi genoplivning på 3Fs stand og fredag deltager vi i Styrelsen for Patientsikkerheds arrangement, hvor besøgende kan møde hverdagens helte.

Folkemødet 2019 byder på mange nye tiltag, som alle skal være med til at styrke oplevelsen for både Folkemøde-gæsten og arrangørerne under de fire festivaldage i Allinge den 13.-16. juni.