1. maj

1. maj

I morgen afholdes der arrangementer flere steder i landet i anledning af 1. maj.

1. maj er arbejderbevægelsens vigtigste demonstrations- og festdag. På denne dag går lønmodtagere over det meste af verden i demonstration og markerer synspunkter om bedre arbejds- og levevilkår, renere arbejdsmiljø og større politisk frihed.

Ikke alle har fri på denne demonstrations dag, der har sin historie helt tilbage til 1890. Vi ønsker derfor en god 1. maj, særligt til alle de kollegaer, der i morgen bemander brandbiler, ambulancerne med mere.

1. maj blev stiftet som arbejdernes internationale kampdag i 1889. Dagen markeres om morgenen i flere lokale afdelinger af 3F og om eftermiddagen er der arrangementer med taler og sang i alle større danske byer.

Fagbevægelsens Hovedorganisation, sammenlægningen af LO og FTF, taler på flere arrangementer i hele landet. Få overblikket på FH’s hjemmeside.

Reddernes Landsklub ønsker alle en god 1. maj.