Fagbladet Redderen 02/2019 er udkommet

Fagbladet Redderen 02/2019 er udkommet

Så er seneste udgave af fagbladet Redderen udkommet og på vej til postkasserne rundt om i landet.

Fagbladet sætter i denne udgave fokus på situationen i Assistance. Redderen 02/2019 indeholder derfor et stort temaindlæg om Assistance. Her kan du læse om nyt udstyr i assistance, behovet for arbejdsro og den nye aftale om siddende sygetransport i Hovedstaden. Du kan desuden blive klogere på et nyt forsøg med ‘område-tillidsfolk’ i Hovedstaden.

Alt dette og meget mere kan du læse i den nye udgave af bladet, som medlemmer af Reddernes Landsklub allerede nu kan hente nedenfor i en digital udgave.

Hvis du ikke modtager bladet kan du kontakte os via redder.dk eller direkte på info@redder.dk. Vi sidder parat til at afhjælpe problemet. Husk også, at melde adresseændring, hvis det er aktuelt. Du kan kontrolle dine oplysninger via dit medlemslogin på redder.dk.

Hvis du ikke tidligere har været logget ind på redder.dk, har glemt dit password eller lignende, har du mulighed for at få tilsendt et nyt login. Alternativt er du som altid velkommen til at kontakte vores sekretariat på sekretariat@redder.dk eller på telefon 6073 0001.

Husk, at du altid kan hente tidligere udgaver her på redder.dk.


Redderen 02/2019

Download