Ny sekretær i RL

Ny sekretær i RL

Reddernes Landsklub byder velkommen til vores nye sekretær Dorthe Nielsen. Dorthe er uddannet kontorassistent og har 22 års anciennitet i Falck fra vagtcentralerne. Dorthe har tidligere været valgt til forskellige tillidsposter inden for HK. Senest har hun haft sin daglige gang i Skejby, hvor hun også har været tillidsrepræsentant for HK’erne.

Dorthe er ansat af Falck med reference til formanden for landsklubben, da sekretærstillingen er en del af overenskomstens afsnit om tillidsrepræsentanter.

Ansættelsen af Dorthe medvirker til en øget tilgængelighed af RL. Fremadrettet vil medlemmer og andre interessenter i det daglige kunne kontakte RL på telefonnummer 6073 0001, e-mail info@redder.dk eller via redder.dk.

Det bliver en omvæltning at komme fra vagtcentralarbejdet til Landsklubben, men jeg glæder mig meget til de nye udfordringer, og jeg føler, at jeg er blevet godt modtaget af bestyrelsen.

Dorthe er 46 år og bor sammen med Erik lidt nord for Horsens, hvor meget af fritiden går med hund, hus og have. Udover det bruges fritiden i sommerhuset på Sydfalster.