4. udgave af Redderen er nu på gaden

4. udgave af Redderen er nu på gaden

Vi har netop udgivet 4. udgave af vores blad, Redderen. Hvert år udgiver vi 10 udgaver af vores blad i 4.500 eksemplarer. Det rundsendes til samtlige af vores medlemmer, abonnenter, politikkere med mere.

Redderen er et af vores mange værktøjer til at vise hvad der sker på redderområdet i Falck og Responce. I denne udgave har vi været godt rundt i de forskellige områder, både til lands og til vands.

Derudover har vi været afsted til EMS i København, der blev afholdt i dagene 16. til 18. april. Medlemmer kan, som altid, hente den seneste udgave på redder.dk.

Redderen udgives af Reddernes Landsklub og udkommer i et oplag på 4.500 stk.

Redderen læses af reddere inden for områderne ambulance, assistance og brand, ledere og andre medarbejdere i Falck og Responce, af AMU-centre, tekniske skoler, hospitaler og politikere samt beredskabs- og forvaltningschefer.

Er du ikke medlem af Reddernes Landsklub, kan du abonnere på bladet. Det koster 374,00 kroner årligt, og med dette beløb får du tilsendt 10 udgaver årligt.

Opret dig som abonnent via vores hjemmeside

Hjælp os med adresse ændring

Vi bestræber os hele tiden på at tilrette vores medlemsdatabase i takt med at vi modtager besked omkring adresseændringer. Du kan som medlem af Reddernes Landsklub være os behjælpelig i tilfælde af adresseændring, ved at sende din nye adresse til info@redder.dk

Hent seneste udgaver online

Som medlem af Reddernes Landsklub modtager du ikke kun seneste udgave i din postkasse. Via hjemmesiden har du adgang til samtlige udgaver siden 2016.

Log ind på hjemmesiden og læs seneste udgaver

Bliv annoncør i Redderen

Vores læserskare tæller mange flere end de cirka 3800 reddere, der årligt modtager bladet – også mange kommunale beredskabschefer, præhospitale ledere, politikere, samtlige regionsrådsmedlemmer, uddannelses-centre, fagforeninger med videre modtager/abonnerer på bladet.

Du kan blive annoncør i bladet, og via Redderen, nå ud til en stor gruppe af personer, der enten arbejder eller interesserer sig for det præhospitale område, brand eller assistance.

Her finder du mere information som kommende annoncør.


Redderen 04/2018

Download