Reddernes Landsklub vælger ny formand

Reddernes Landsklub vælger ny formand

Bestyrelsen har i enighed valgt en ny formand i fællestillidsrepræsentant Jacob Guldberg fra Nordjylland.

Siden maj 2016 har Henrik Villsen Andersen været konstitueret formand for Reddernes Landsklub samtidig med, at han har bestredet hvervet som fællestillidsrepræsentant i Hovedstaden under CF.

RL har haft gavn af den konstellation, da vi har kunne beholde John Larsen som konsulent på uddannelsesområdet, herunder hans placering i skolernes uddannelsesråd og patientklagenævnet.
De områder, blandt andre, er stille og roligt gennem de sidste par måneder blevet overdraget til andre bestyrelsesmedlemmer.

Konstellationen, der således har sikret en fornuftig overgang, har kunne fungere i en periode, men som udgangspunkt været en midlertidig løsning.

“Som formand vil jeg medvirke til at Reddernes Landsklub er det stærke og nødvendige fællesskab. At RL er en virksomhedsklub for alle ansatte i Falck og Responce, uanset alder og erfaring,” udtaler Jacob. “En landsklub, hvor der er kort vej til at få direkte indflydelse.”

Jacob blev uddannet redder i 2005, både til brand, dyreredning, persontransport, autohjælp og ambulance og blev i 2011 uddannet paramediciner. Jacob har fungeret som fællestillidsrepræsentant i region Nord siden starten af 2016.

Det generationsskifte vi er igennem i øjeblikket skal udføres på en hensynsfuld måde. Vi har skiftet redaktør på Redderen og nu senest valgt en ny formand. Vi trækker nu RL ind i en mere tidssvarende ånd, med fokus på mere åbenhed om, hvad RL har indflydelse på og hvordan vi udøver denne indflydelse. Mere oplysning til vores medlemmer om vores rettigheder som reddere.
Denne rejse har været i gang et stykke tid og er fra årsskiftet blevet forstærket med et nyt informationsværktøj i form af et nyt univers på redder.dk

Henrik Villsen Andersen påtager sig næstformandsposten, så der også her kan laves en fornuftig overgang.