TR-AMR samarbejde

TR-AMR samarbejde

I denne uge afvikles TR-AMR samarbejdskurset, som er et FIU kursus.

Reddernes Landsklubs bestyrelsesmedlem og fællestillidsrepræsentant i Responce Stefan Fyhn deltager på kurset sammen med sin arbejdsmiljørepræsentant Thomas Frandsen for at styrke deres samarbejde.

Erfaringer fra samarbejdskurset

Kurset henvender sig til tillids- og arbejdsmiljørepræsentanten. Det er en forudsætning at både tillidsrepræsentanten og arbejdsmiljørepræsentanten deltager på samme kursus.

På kurset møder vi faglige repræsentanter fra mange brancher og forskellige typer af virksomheder. Det er givende og lærerigt, at dele viden og erfaringer omkring håndtering af arbejdsmiljø, og hvordan man med samarbejde kan opnå langt mere.

Arbejdsmiljø er en opgave, som både tillids- og arbejdsmiljørepræsentanten har ansvar for, og ved at få belyst de områder, man med fordel kan samarbejde om, er vi af den opfattelse at vi kan opnå endnu bedre resultater, til gavn for vores kollegaer hjemme på stationerne.

På kurset får vi masser af tid til at fordybe os i vores eget område, og få planlagt de kommende projekter og emner, som der skal arbejdes med i Responce.

Vi kan varmt anbefale kurset, til alle faglige repræsentanter i Falck og Responce.

FIU

Fagbevægelsens Interne Uddannelser, FIU, er LO-forbundenes fælles kursussystem. Det tilbyder uddannelse for tillidsvalgte og fagligt aktive i fagbevægelsen.

Er du tillidsvalgt eller faglig aktiv kan du søge om at komme på kursus hos din fagforening. Her kan du også tale med en kursusvejleder, der kan råde, vejlede og hjælpe dig med at planlægge et relevant kursusforløb, som giver dig det størst mulige udbytte af din faglige uddannelse.

Du kan finde inspiration i FIUs kursuskatalog.

 

 

Kilde på foto: Forside på folder, “Samarbejde om den gode arbejdsplads”, udgivet af FIU’s udviklingsenhed.