Folkemødet

Folkemødet

I løbet af Folkemødet har forskellige faggrupper mulighed for at præsentere sig selv og deres hverdag. Torsdag eftermiddag havde Reddernes Udviklingssekretariat så mulighed for at præsentere redderne og give interesserede et indblik i en del af vores arbejdsliv.

Anders Heissel, redaktionschef på Dagens Medicin, styrede publikum igennem en genoplivningsseance og efterfølgende spørgerunde, blandt andet om motivationen for at blive redder og de arbejdsbetingelser vi har.

Ambulancebehandler Stefan Fyhn hjalp en frivilllig fra publikum med at opstarte hjertemassage, hvorefter paramediciner Jacob Kirkelund Christensen fra Hjørring og paramediciner Jacob Guldberg demonstrerede, hvad der sker når ambulancen ankommer.

Flere debatter på årets folkemøde har fokus på fremtidens præhospitale indsats og har deltagelse af flere regionsråds- og kommunalpolitikkere.

Desuden er der flere forskellige debatter, der berører Falcks omstrukturering og fremtidige mere åbne måde at arbejde på.

Få flere historier og se flere billeder på vores Instagram konto.
#fmdk #RLpåfolkemøde #redderneslandsklub #folkemøde #fmdrømme2019 #ambulance #brand #redning #beredskab