3F træf for Arbejdsmiljø- og Tillidsrepræsentanter

3F træf for Arbejdsmiljø- og Tillidsrepræsentanter

Kom til træf i 3F sammen med andre Arbejdsmiljørepræsentanter og Tillidsrepræsentanter og deltag i debatten om mental sundhed, samarbejde mellem AMR og TR, hvad mener vores politikere i 3F og til afslutning på dagen vil der være et oplæg med Christian Ørsted.

Christian Ørsted er ledelsesrådgiver og bestsellerforfatter. Som en af Danmarks mest populære foredragsholdere omkring ledelse, har han de seneste år leveret mere end 400 foredrag og workshops i ind- og udland. Christian Ørsted er  bogaktuel med “Livsfarlig Ledelse”, som nu er ude i 17. oplag og bestseller med tæt på 40.000 solgte eksemplarer.

I programmet er der også indlagt et oplæg med arbejdsmiljørepræsentant Thomas Frandsen og fællestillidsrepræsentant Stefan Fyhn fra Responce. De vil holde et oplæg om, hvordan samarbejde mellem tillidsvalgte kan gavne og øge mulighederne for at skabe resultater, til gavn for kollegerne. Der kommer fokus på brug af hjælpemidler, og på hvordan de i 2015 startede på projektet om at muliggøre tungere ambulancer i Region Syddanmark.

Reddernes Landsklub vil gerne opfordre tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter på Redderområdet til at deltage i 3F træf den. 20. august.

Program for dagen:

kl. 09:00 – Mental sundhed v./ Sundhed – Liv og Arbejdsliv.

kl. 10:00 – Samarbejde v./ Arbejdsmiljørepræsentant Thomas Hess Frandsen og Fællestillidsrepræsentant Stefan Fyhn Gregersen begge ansat ved Responce A/S Station Vejle som reddere.

kl. 11:00 – Oplæg ved forbundssekretær og ansvarlig for bl.a. Organisering og Tillidsvalgte Henning Overgaard, og politisk ansvarlig for bl.a. Arbejdsmiljø Ulla Sørensen.

kl. 12:00 – Paneldebat ved ovenstående deltagere

kl. 13:00 – Frokost

kl. 14:00 – Oplæg v./ Christian Ørsted

Tilmelding via din lokale 3F-afdeling med FIU-nummer: 2002-19-20-02


Program - 3F træf for arbejdsmiljø- og tillidsrepræsentanter

Download